Jurnal Botanic (2020)

2020 este anul cu cea mai mare semnificație pentru noi. Se întâmplă (deja) atât de multe lucruri în viața noastră încât parcă ne este puțin teamă de acest început. Sau de ce va urma. Obișnuim să alergăm mult și tot de multe ori parcă uităm de ce alergăm. Obosim. Ne încurajăm. O luăm de la capăt.

2020 este anul în care ne dorim să ne (și) oprim. Pentru un moment, doua sau trei sute șaizeci și șase. Să ne oprim conștient și să oferim un sens momentului nostru. Să colecționăm amintiri despre noi cu noi.

Așa și-a făcut apariția în gând și inimă, noul proiect de colecție numit – Jurnal Botanic. Este despre modalitatea noastră personală de ne opri, a conștientiza, a da sens și de a colecționa amintiri despre plante, lucruri, oameni, locuri, momente, stări.

Am creat un hashtag (#botanicalpickmeup_ro), menit să ne amintească să ne amintim de momentele trăite cu sens. Jurnal Botanic apare în fiecare lună, cu o temă nouă – ca o temă pentru acasă, doar că pentru suflet. O temă cu o semnificație pentru noi și în jurul căreia ne vom crea amintiri.

Dacă ți-ar plăcea să îți creezi momente cu semnificație alături de noi și să faci parte din Jurnal Botanic, te invităm să:

trăiești momentul

surprinzi tematica lunii într-o poză

share cu noi pe #botanicalpickmeup_ro și @botanicalpickmeup_ro

Vom alege poza care să reprezinte jurnalul nostru botanic și vom celebra alegerea cu un cadou tematic surpriză.

La finalul fiecărei luni, te așteptăm și pe blog, unde vom veni cu povestea momentului nostru cu semnficație și cu mai multe poze preferate.

Sperăm să îți fim inspirație și atunci când vrei să te oprești din alergătura zilnică și să îți iei un moment doar pentru tine. Oricum ar fi, colecționează momentele tale fericite, trăind cu sens.

Ce zici, ne dăm întâlnire pe Instagram, cu tema lunii Februarie?