O listă personală de plante prietenoase cu animalele

Februarie este iubire. În toate formele ei. Anul acesta, pe 20 februarie sărbătorim una dintre cele mai frumoase forme de iubire – iubirea pentru animalele noastre de companie.  

Știm că oricât de mult iubiți plantele, când vine vorba despre pisicile și câinii voștri, ei ajung pe primul loc (ne confirmă și Izzy, pisica noastră). În onoarea Zilei Naționale a Animalelor de Companie, am făcut o listă cu plantele noastre preferate și ilustrată cu multă iubire de @madebymura, pentru a vă ajuta să alegeți plantele potrivite pentru voi și animalele voastre de companie.

Unele pisici și unii câini nu sunt deloc interesați de plante și chiar pot fi lăsați singuri în preajma plantelor toxice. Totuși, dacă ești părintele unei pisici sau a unui câine la polul opus, ar fi ideal să începi cu câteva plante non-toxice.

Lista personală de plante prietenoase cu animalele:

Prayer Plant (Maranta leuconeura)

Calathea Rattlesnake (Calathea lancifolia)

Lipstick Plant (Aeschynanthus radicans)

Curly Spider Plant (Cholophytum comosum “Bonnie”)

Variegated Baby Rubber Plant (Peperomia obtusifolia variegata)

Staghorn Fern (Platycerium bifurcatum)

Bird’s Nest Fern (Asplenium antiquum)

Toate plantele fac parte din categoria plantelor non-toxice pentru pisici și câini, conform ASPCA (The American Society for the Prevention of Cruelty to Animals). Însă, vă recomandăm să verificați personal sau să vă consultați cu un veterinar înainte să aduceți plantele în casa voastră. 

Plantele sunt acum și în shop-ul nostru. Vestea și mai bună este că fiecare comandă ce conține o plantă prietenoasă cu animalele va veni însoțită de ilustrația Murei, care oricând vă poate fi inspirație în decorarea “acasei” voastre cu plante.

Îndemnul nostru este să vă iubiți animalele de companie necondiționat, zi de zi, lună de lună și an de an. Dar, poate cu ceva mai mult răsfăț pe 20 februarie, de Ziua Națională a Animalelor de Companie. 

Multă iubire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *