despre noi

Noi suntem Ela și Cătă. Botanical pick me up este un proiect de familie. 

Credem că avem nevoie de natură. Aproape de noi, în interior, unde ne petrecem cel mai mult timp. Avem nevoie de plante, de flori și de elemente naturale. Pentru că ele nu doar ne înfrumusețează spațiul, ci mai ales, ne dau o stare de spirit bună.

Misiunea noastră este să (re)conectăm oamenii cu natura și să cultivăm starea de bine prin intermediul plantelor, al florilor și accesoriilor naturale.

Ne dorim să iubești plantele și florile așa cum o facem și noi. 

 

 

despre proiectele noastre

CADOURI

Îți dorești un cadou special pentru o nuntă (ca mărturii-simbol), zi de naștere, sau pentru colegii tăi ori clienții companiei tale?  Oferă un cadou care crește. Avem diferite opțiuni de la plante aeriene, mini-cactuși, mini-suculente sau plante verzi de interior.

DESIGN BIOFILIC

Îți dorești să adaugi puțin verde casei, biroului, restaurantului, studioului sau magazinului tău? Plantele oferă o frumusețe aparte oricărui loc și mai mult, purifică în mod natural aerul pe care îl respirăm în interiorul spațiilor. Suntem mai relaxați, mai eficienți și avem o stare de spirit mai bună datorită lor.

EVENIMENTE

Îți dorești să aduci o notă naturală evenimentului tău (nuntă, botez sau petrecere aniversară)? Un decor minimalist cu plante și flori naturale este ceea ce ai nevoie.

contact

Suntem aici pentru tine. 

Program: Luni-Sâmbătă, 09:00 – 19:00

Telefon: +40 722 314 292

Email: [email protected]

Formular *

* dacă îți dorești să colaborăm, completează acest formular iar noi vom reveni către tine cu mai multe detalii, în cel mult 2 zile lucrătoare.